Про це вони розповіли на своєму офіційному сайті.

У публікації зазначається, що у Деснянському районі вчора за ініціативи Управління зі справ молоді та спорту пройшов військово-патріотичний фестиваль «Я – молодий патріот України!». «Захід був присвячений до Дня захисника і захисниць України, що відзначається 14 жовтня», - додається на сайті.

Представники Нацкорпусу розповідають, як усе відбувалося: були виступи та змагання між школами району, зокрема у вмінні поводитися зі зброєю, надавати першу допомогу, проходити смугу перешкод, а також у радіозв’язку, туризмі тощо. Окрім цього, у публікації розповідається, що на заході представили 21 локацію і вітали військовий оркестр.

Нацкорпус акцентує на тому, що багаторічна війна дала українцям змогу зрозуміти, що національна безпека – це також патріотизм і бажання захищати країну. «Тому відновлення потужної системи військово-патріотичного виховання є важливою складовою для подальшого становлення молодої української держави. І важливо це, перш за все, для української молоді, яка всі ці роки так само відчуває та формує своє ставлення до російсько-української війни», - пояснюється на сайті.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тамарін заявив, що в Україні викривлені поняття демократії та свободи слова.

Також Знай.ua писав про Нацкорпус закликає підписати петицію щодо біженців з Афганістану.