Про це йдеться у Telegram-каналі київського осередку Нацкорпусу.

«Днями ми провели акцію під Офісом президента. Спільно з дружніми партіями та патріотичними організаціями ми виступили проти задуму влади бездумно запустити до нашої країни тисячі біженців, які становлять загрозу для економіки країни та наших співгромадян», - зазначено у публікації

У публікації зазначено, що представники Національного Корпусу зареєстрували петицію на сайті КМДА щодо біженців з Афганістану, яка вимагає встановити міри для прийому біженців та зробити їх фінансове забезпечення меншим.

«Впродовж усієї війни в Україні існують сотні людей, які приїхали сюди добровільно захищати Україну у війні з Росією. Чи будуть захищати Україну ці 5 тисяч афганців? Україна для них це ніщо, це перевалковий пункт, який вони використають, аби займатися своїми особистими справами і потім переїхати за кордон. Чому я та мої діти маємо зі своєї кишені платити за цих людей?», - заявив представник Нацкорпусу Олексій Бик під час заходу.

Як зазначено у публікації, на прикладі Європи можна було побачити, до чого може призвести міграція з країн Сходу. Національний Корпус закликає підписати петицію: щоб це вступило у дію потрібно 6 тисяч підписів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Апеляційний суд пом’якшив запобіжний захід Олегу Довбишу, а Дмитро Кухарчук залишається під вартою.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус провів фотовиставку ув’язнених ветеранів та патріотів під ОП.