Про це було повідомлено на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Київський Нацкорпус спільно з дружніми патріотичними організаціями та небайдужими громадянами провів фотовиставку під Офісом президента. Ми залишили Зеленському з десяток холстів, на яких надруковані різні люди», - зазначено у публікації.

Як повідомляється на сайті, Київський осередок Національного Корпусу з патріотичними організаціями та активістами провели під ОП фотовиставку патріотів та ветеранів.

фотовиставка ув’язнених ветеранів та патріотів під ОП
фотовиставка ув’язнених ветеранів та патріотів під ОП

«Всі вони – жертви його репресій. Ветерани. Патріоти. Небайдужі громадяни. Ті люди, які захистили країну у 2013-2015 роках і продовжують це робити і досі», - зазначено у публікації.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На думку представників Нацкорпусу, головна задача держави – захист нації від зовнішніх та внутрішніх загроз.

«Коли державою керують справжні еліти, вона чудово справляється з цією задачею. Коли ж нею керують клоуни та бізнесмени – все виходить навпаки. Для таких людей внутрішніми ворогами стають не агенти ворога, а люди, які готові цю країну захищати», - сказано у публікації.

Як повідомляв Знай.ua, Жорін заявив, що влада чинить опір ухваленню закону про колаборантів.

Також Знай.ua повідомляв, що Тамарін розповів про проблеми правоохоронних органів.