Про це було повідомлено на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід для ветерана російсько-української війни Олега Довбиша із тримання під вартою на нічний домашній арешт до 28 жовтня. Натомість Дмитра Кухарчука суддя залишив під вартою попри те, що сторона обвинувачення не надала жодного обґрунтування необхідності продовжувати арешт», - зазначено у публікації.

На сайті сказано, що залишення Кухарчука під вартою може бути пов’язане з тим, що він був ініціатором акції на День Прапора, коли ветерани намагались запитати Зеленського.

«Зауважимо, що на судове засідання прибули народні депутати ІХ скликання Ігор Гузь та Яна Зінкевич, а також народний депутат VIII скликання Олег Петренко, які готові були взяти хлопців на поруки, про що подали до суду відповідні клопотання», - підкреслено на сайті.

У публікації зазначено, що проти звинувачених порушена кримінальна справа за ст. 296, ч.4 про «хуліганські дії», які вони, за версією правоохоронців, вчиняли під час протестів під Офісом Президента.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус провів фотовиставку ув’язнених ветеранів та патріотів під ОП.

Також Знай.ua повідомляв, що Тамарін розповів про проблеми правоохоронних органів.