Подробицями справи він поділився у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«При розслідуванні вбивства Чорновола ми допускали, що воно могло бути організовано з-за кордону. У тому числі був варіант і з російськими спецслужбами. На превеликий жаль, все зупинилися на версії дорожньо-транспортної пригоди. У справі про вбивство Чорновола є матеріали, які доводять його фальсифікацію. Зокрема, були підроблені дані судово-медичної експертизи, а вони вказували на можливість використання кастета при вбивстві. Мені було соромно слухати виступ тодішнього генпрокурора Піскуна, який володів матеріалами справи. Така поведінка на такій посаді абсолютно неприпустима», - вважає гість програми.

За його словами, в цій справі є факти, які необхідно розслідувати - але це не було зроблено.

«Прессекретар Чорновола Понамарчук згодом підтвердив, що удари кастетом були, хоча на слідстві стверджував, що при аварії відразу відключився», - каже Микола Голомша.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він розповів про те, як його усунули від розслідування справи про смерть Чорновола.

Також Знай.ua повідомляв, що Голомша звинуватив Петра Порошенка в розвалі державної машини.