Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

"Грузія — це бомба з гнітом. І ось таким гнітом сьогодні є Саакашвілі. І Саакашвілі, який сидить, і є політв'язнем, а для всього світу він такий — для грузинської влади це, вибачте мені, гаряча скалка в одному місці. І тому, я думаю, що якщо і не протести його витягнуть із СІЗО, то сама грузинська влада буде думати, як же його позбутися", - сказав Сергій Гайдай.

Він зазначив, що для грузинської влади може бути виходом те, що Міхеїл Саакашвілі є громадянином України.

Також він розповів, чи є приїзд Саакашвілі в Грузії необдуманим вчинком.

"Відразу кажу, в цьому місці проявляється те, що у своїй більшості українці не розуміють. Українці не розуміють, що політик — це не просто окрема професія. Це не просто особливе покликання, це ще й певний психотип, певний склад розуму. Відносно Саакашвілі часто застосовують таке слово, воно може здатися образливим, англійською воно звучить як political animals. Політична тварина. Коли говорять слово "тварина" — це не образливо, по-іншому – це людина, що володіє політичним чуттям", - додав Гайдай.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вадим Трюхан заявив, що Саакашвілі хотів результатів прямо зараз — позначалася гаряча грузинська кров.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Майніна зазначила, що Саакашвілі представили як потужного і ефективного реформатора, який зможе допомогти Україні.