Свій прогноз він дав у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Серед грузин я більше спілкуюся з прихильниками Саакашвілі, а вони люблять видавати бажане за дійсне. Звичайно, вони хочуть, щоб їхній лідер повернувся до влади. З іншого боку, і противники Саакашвілі налаштовані гранично радикально. Сам він, навіть сидячи у в'язниці, залишається дуже незручним чинником для Грузії, як і для України. А його противники вимагають, щоб він в цій в'язниці й залишався. Я розумію, чому реформи Саакашвілі в цій країні викликають таке різке неприйняття, хоча сам я оцінюю їх дуже високо. Річ у тому, що він поміняв статус-кво для величезної кількості людей. Саакашвілі звільнив і посадив 25 тисяч корумпованих чиновників і членів злочинних спільнот. А Грузія по населенню приблизно дорівнює одному Києву, так що для неї це величезна цифра», - каже політтехнолог.

За його словами, для безлічі грузин ці реформи виявилися дуже болючими.

«При Саакашвілі багато чиновників втратили посади, і їм довелося працювати», - зазначає Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше дипломат Вадим Трюхан пояснив причину конфлікту між Саакашвілі та Порошенком.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Мирослава Майніна назвала причини політичних невдач експрезидента Грузії в Україні.