Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Вірогідно про всі подробиці цієї поїздки зараз не знає ніхто. Але я думаю, що Нуланд поїхала в Росію в основному для розмови про Афганістан. Зараз саме в Кабулі формується підтримка Афганістану з двох сторін – Китаєм і Росією. Після серйозної поразки в Афганістані США не хочуть «тихої окупації» цієї країни Китаєм. Насправді китайці вели переговори з талібами вже тоді, коли нинішні афганські події тільки розгорталися. Вони навіть пообіцяли припинити переслідування своїх мусульман і дати преференції афганському уряду. Нам, звичайно, хотілося б, щоб будь-яка розмова світових лідерів починалася і закінчувалася Україною, але я думаю, що Нуланд поїхала говорити не про нас», - вважає гість програми.

На його думку, зараз увага світу зосереджена не на нашій країні.

«Навіть якщо Нуланд в Росії стане говорити про Україну, це не буде основною темою розмови», - зазначає Юрій Подорожній.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Руслан Бізяєв зарахував Вікторію Нуланд до тієї групи впливу, яка не бажає переобрання Зеленського на другий термін.

Також Знай.ua повідомляв, що свою думку про московську поїздку Нуланд виявив політолог Руслан Бортник.