Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

За словами гостя програми, Вашингтон не розчарувався у Зеленському, просто існує дві різні позиції. «У двох «пагорбів Капітолію» різні концепції. Один з пагорбів пов'язаний з AUKUS і Атлантичною хартією», - пояснює він. Тут, каже Бізяєв, йдеться про прихильників глобалізації, які хочуть довести її до кінця і для яких чинний президент України цілком прийнятний.

Тим не менш, підкреслює експерт, є й інша група, яку переобрання Зеленського не влаштовує. «На іншому пагорбі вважають, що на цій доріжці можна посковзнутися і не добігти. Звідси походить Женева», - зазначає він.

Політолог підсумовує, що перший варіант – це Салліван, помічник президента з національної безпеки, а другий – Нуланд та інші.

Окрім цього, Бізяєв радить не забувати про ситуацію в самій Україні. Зокрема, він говорить про Наглядову раду Нафтогазу, яка дає можливість контролювати мільярди доларів, а її злили. Принагідно він припускає, що те ж відбудеться і з Укрзалізницею. «Я думаю, візит Зеленського в США завершився не зовсім тим, про що нам розповідають, інакше це розслідування не з'явилося б в такому вигляді», - міркує гість програми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, хто найголовніша мета «Pandora Papers».

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв проаналізував можливу відставку Разумкова і його подальші дії у зв'язку з цим.