«Для відставки Разумкова немає поки що стабільної більшості голосів депутатів від «Слуг народу ». Називають в інтернеті цифри близько 200 голосів, але я думаю, що ці цифри треба ділити на два. Тому що якби вони були, то особливо домовлятися і торгуватися не треба було б. А щодо звинувачень Разумкова в лояльності до олігархів, то тут в результаті слідства головне не вийти на самих себе. І з огляду на останні події, треба ще розібратися, хто у нас олігарх, а хто не дуже олігарх», - сказав він.

Бізяєв розповів, тому що у світлі закону про деолігархізацію, який хочуть прийняти, олігархом вважається людина, у якої на рахунку є 84 мільйони доларів, а для них це копійки. При цьому Разумков вже досить компетентний і досвідчений політик, вважає він, тому він в цій ситуації швидше за все прийме правильне рішення.

«Мені здається, що Разумков залишиться в активній політиці та швидше за все буде йти у свій власний політичний проєкт. Нам треба подивитися, як зараз пройде це знесення спікера, яке планують зробити в цей четвер. І в залежності від того, чим це все закінчиться, тоді можна буде розуміти, з яким політичним багажем залишає посаду спікера Дмитро Олександрович. Або не покидає цю посаду, тому що поки варіанти залишаються. Але в будь-якому випадку йому зараз дорога у свій партійний проєкт», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Антонюк розповів, хто може замінити Разумкова на посаді спікера ВР.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, чому за останні пів року відбувається велика кількість кадрових ротацій.