«Я думаю, що процес розслідування «Pandora Papers» запущений не заради президента Зеленського, він запущений не просто так. Цей процес, на мій погляд, запущений для вирішення більш глобальних проблем. Мета розслідування «Pandora Papers» – це все-таки припинити світову офшоризацію і показати, що це дуже погано. І зробити певне попередження ряду політиків. У список наших політиків потрапив в тому числі і наш президент», - підкреслив він.

Бізяєв розповів, що заради одного Володимира Олександровича терабайти такої інформації не збиралися та не публікувалися б. Головною метою, на його думку, «Pandora Papers» є старі політичні еліти. Вони вже виконали свою функцію, вважає він, але ніяк з гори спуститися не хочуть. Тому й організували їм таке невелике вкидання інформації, впевнений він, і всім зрозуміло, що це абсолютно не з проста.

«Ми розуміємо, що викладена інформація «Pandora Papers» не пов'язана безпосередньо з подіями в Україні. І ми розуміємо, що це частина глобального протистояння й подібного роду скандали дозволяють заробити тим, хто організовує ці скандали. Адже за дивним збігом обставин всю цю групу журналістів-розслідувачів спонсорував Сорос. Хоча як з'ясувалося більш безподаткова зона у світі - це Сполучені Штати, заткнувши цим за пояс Британію», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів про трансформації Зеленського і "Слуг народу".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, Офшорний скандал вплине на ставлення Заходу.