Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«На відміну від рейтингу всередині країни, по міжнародній репутації Зеленського офшорний скандал вдарив дуже сильно. Офшорний скандал вплине на ставлення Заходу і до Зеленського, і до країни. А у нас зараз і так все непросто. Зараз відбувається перегляд відносин. Захід хоче вимагати від України все те ж, що і раніше, але цього літа ми отримали ряд негативних сигналів. Зокрема, членство в Євросоюзі нам не світить ще дуже довго, план дій щодо членства в НАТО найближчим часом не дадуть, боротися проти «Північного потоку-2» Захід не став», - нагадує гість програми.

За його словами, в українських еліт виникає питання: якщо ми ще двадцять років не будемо членами ЄС і НАТО, то чим ми в цей час будемо займатися?

«Тепер потрібен новий формат взаємодій. Партнери тоді є партнерам, коли вони обидва щось роблять. Якщо ж один з них говорить іншому: ось тобі список вимог, але натомість я тобі нічого не дам – тоді це не партнери. І Україна вже починає підіймати це питання», - каже Ігор Попов.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт пояснив, чому шантажувати Володимира Зеленського – безперспективна справа.

Також Знай.ua повідомляв, що Попов назвав чинники, від яких залежить рейтинг Зеленського.