Про це він сказав в ефірі програми "А як насправді" з Мирославою Бобровською.

"Типаж президента — він все-таки self-made. Він виріс в нестоличному місті і без золотої ложки в роті. І тому з ним вже бували ситуації, коли його починають тиснути, він нахиляє голову, він наливається і починає відповідати дуже різко. Тому, шантажувати його за психотипом — це не зовсім стовідсотково призведе до успіху", - сказав Ігор Попов.

Він зазначив, що навіть в справі про вагнерівців Володимир Зеленський не випадково сказав про те, що він дзвонив президенту Білорусі Олександру Лукашенку.

"Так, я розповів, що до тебе заїхали якісь мутні типи. Ти ними займися". Може, саме це було на плівках, які намагалися йому пред'являти. І можливо, він підриває сам цей компромат, щоб розв'язати собі руки. І діяти виключно в національних інтересах України. А не якихось дзвінків, натяків, або чорних міток", - додав Попов.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дзівідзінський розповів про з'їзд в Трускавці, що зараз пройшло два роки, є що аналізувати, є що міняти.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Загородній розповів про трансформації Зеленського і "Слуг народу".