Про це він розповів у черговому випуску програми Юрія Романенка «Романенко. Бесіди».

«Всі рішення приймаються в одному місці, інші не ходять і не дають ніякої власної думки. Злі язики кажуть, що навіть пан Шмигаль, а він у нас прем'єр-міністр, із Зеленським не спілкується. Все через Єрмака йде, тобто підпорядкування всіх своїй владі», - зазначає він.

За словами Загороднього, до Разумкова можна пред'являти різні претензії. Але, принаймні, він поводився як керівник парламенту, окремої гілки влади.

«Регламенту дотримувалися, ніяких там сигнальних голосувань не було. У залі ми бачимо потенцію, як в попередньому парламенті було - головна претензія була. Все-таки чіткий регламент. Разумков вибудував стосунки з різними фракціями, він розуміє, що він спікер всього парламенту, а не всієї моногрупи», - міркує він.

Цікава деталь: Разумков вивчив по-батькові всіх депутатів. А це підкуповує, таке ось особисте ставлення.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Відповідно, в тій парадигмі, коли Зеленський приходив до влади, це потрібно було показати. Ті люди, які прийшли, і які далі керують - це зовсім інші люди. Тепер вони зміцніли, особливо після відставки Авакова. Раптом, а я це по настроях зауважив, планка впала. Вони думали, що вже все контролюють. Опозиційний депутат розповідав, що вони говорили: «Ми навіть вулицю контролюємо». Серйозно?», - розповідає політолог.

Знай.ua повідомляв, що Богуславський назвав цифру, яким насправді може бути національне багатство українців: «Це дуже, дуже, дуже серйозні активи».

Також Знай.ua повідомляв, що Марк Солонін розповів про те, як в його родині формувалося ставлення до Радянської влади.