Національне багатство українців є сильно недооціненим ресурсом. Таку думку висловив у програмі Олексія Толкачова «БДСМ. Больові розмови» громадський активіст В'ячеслав Богуславський.

«Ми ніколи не ставилися до свого, як до свого, - каже він. - У нас було так: колгосп - це нічиє. Ну, колгосп, може бути, і нічиє. А у нас з вами є національне багатство. Наші діди, наші батьки і предки це національне багатство якось зберігали, вони нам його віддали. Ми можемо з ним робити все що завгодно, питань немає. Можемо сьогодні продати Америці, нормальний варіант. Аляска показала, що так можна».

У цьому світі можна все що завгодно. Але можна зробити інакше.

«Можна сказати: хлопці, це наш дім. Все, визначилися, зупинилися, ні туди ні сюди. Світ щось там бігає - не питання, це право світу робити все, що він вважає за потрібне робити. А ми сьогодні - давайте. Тому що у нас голова зараз іде обертом, і нас розірве до чортової матері. Давайте призупинимося трохи, перестанемо кричати і один одного рвати за незрозумілою ознакою, а зрозуміємо, що реально у нас є такі активи. Це дуже, дуже, дуже серйозні активи», - зазначає він.

Богуславський вважає, що насправді ці активи можуть виявитися набагато вагомішими, ніж прийнято вважати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Мінімальна оцінка наших активів, де кожен громадянин України де-юре є співвласником цього активу в якійсь мірі, - 2,3 трильйона доларів станом на 2016 рік. Але ми вважаємо, що це не просто занижена, а на порядки занижена цифра. Мало того, ми точно знаємо, що в Україні ніколи в житті не проводився аудит народного багатства», - зазначає експерт.

Знай.ua повідомляв, що Кулік вбачає схильність влади до садизму ще з радянських часів: «Радянський Союз довів традицію знущання з народу до рівня мистецтва».

Також Знай.ua повідомляв, що Андрусів вважає українців нацією невдах: «Звичайний грек, до якого ти їдеш відпочивати, дивиться на тебе як на невдаху».