Україна – країна людей, у яких принижена гідність. Про це український громадський діяч, кандидат політичних наук, аналітик і публіцист, автор книги «Змінити майбутнє» Віктор Андрусів розповів у програмі «БДСМ Украина» Олексія Толкачова.

«Більш по-народному – ми країна, в якій нація є опущена. Насправді ми на рівні людського капіталу, індивідуального, дуже потужні. Всі люди, яких зустрічав – це були індивідуально потужні люди. Чи це просто майстер, чи ще хтось, вони сидять на ютубах, щось вивчають, вони просувають свої справи. Але реально ми – найбільші невдахи в Європі, попри те, що маємо колосальний людський капітал», - каже він.

Ця принижена гідність виражається в тому, що ти можеш бути заможним, багато що собі дозволяти, мати дорогі машини. Але ти, українець – ти представник нації-невдахи.

«Звичайний грек, до якого ти їдеш відпочивати, дивиться на тебе як на невдаху. Хоча ти в нього орендуєш будинок, можеш влаштовувати вечірки. Але ти залишаєшся невдахою, бо ти – представник команди невдах», - розповідає аналітик.

Він зазначає: це мій колосальний біль від того, що це не є об’єктивна історія.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Бувають якісь об’єктивні історії, наприклад, бушмени в Африці. Там, в принципі, і претендувати особливо на що немає. Ви є на тому рівні розвитку, на якому ви є. А ми, виробляючи космічні технології, стали найбільш опущеними людьми в Європі. Ми як нація не можемо озвучувати свої перемоги. Ми їх починаємо ліпити з паперу і клею», - підкреслює Андрусів.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв зі слів лідера партії «Сила нації» Андрія Пелюховського, чому не варто вірити українським рейтингам політиків.

Також Знай.ua повідомляв, що 2021 рік – це рік маніфестів, заявлених планів і намірів, - Єрмолаєв.