У програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» громадський діяч, лідер партії «Сила нації» Андрій Пелюховський розповів, чому не варто вірити українським рейтингам політиків і заявив, що вони підштовхують нас до вимушеного необ'єктивного вибору.

«Я не раз говорив про те, щоб заборонили ці групи, які проводять соціологічні опитування і нами маніпулюють, тому що не можна робити оцінку на сьогоднішній день в нашій країні. Така наука як соціологія у нас просто не працює», - заявив Пелюховський.

З причин цього він виділив, зокрема, відсутність актуального перепису населення, оскільки останній був аж в 2001 році. Пелюховський зазначив, що ми просто не знаємо, скільки на сьогоднішній день українців у нас в країні.

Крім цього, він зазначив, що кожна компанія проводить опитування приблизно 2 тисяч людей - це всього лише 0,01% виборців. На думку Пелюховського, не можна спиратися на думку такої маленької кількості опитаних. Це він вважає маніпуляцією.

«У нас стався розкол суспільства на центральну частину, західну, південну і східну. У нас 4 думки як мінімум на сьогоднішній день. Я вважаю, що це не те що неправильно, це нечесно по відношенню до українців. Тому що, малюючи рейтинги, вони тим самим нам вимушено нас штовхають до неправильного вибору, до вимушеного вибору. Ми приходимо і вибираємо, на жаль, щось краще, але з гіршого», - вважає Пелюховський.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше для Знай.ua Пелюховський заявив, що конституційні інститути підвладні влади, вони не працюють на простих українців.

Як повідомляв Знай.ua, Чорновіл заявив, що олігарх може стати і депутатом, і президентом.