У програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» громадський діяч, лідер партії «Сила нації» Андрій Пелюховський розмірковував, чому багато українців не розуміють, у чому проблема запуску ринку землі, і розповів, чи можна відкотити цей процес.

«Є можливість є інструмент для того, щоб це відкотити назад. Тому що дуже багато порушень в поправках. У нас взагалі цей закон про землю суперечить нашій Конституції. На жаль, ми бачимо, що конституційні інститути підвладні владі, вони не працюють на простих українців»- вважає Пелюховський.

Він допустив, що українці зараз не усвідомлюють, що сталося і якими можуть бути втрати. На його думку, частина українців вважають, що ринок землі потрібен, лише тому, що вони доведені до крайності і не розуміють, що вони продадуть найцінніше, те, що не виробляється по шматку паперу і може швидко закінчитися.

«Тільки потім вони усвідомлять, що сталося. Земля не наша, вона нам з вами не належить. Земля належить Україні, вона у нас в оренді перед нашим нащадками. Ми повинні з покоління в покоління берегти територіальну цілісність нашої землі і нашої держави», - заявив Пелюховський.

Він упевнений, є механізми і навіть концептуально вироблена стратегія для того, щоб припинити цей процес, і потрібно зробити все можливе, навіть в розріз з Конституцією, щоб виправити ситуацію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Пелюховський розповів, що у нас немає відповідальності за беззаконня чиновників.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Романченко заявив, що від запуску ринку землі постраждає кожен.