Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Щодо смерті Полякова у слідства є кілька версій. Я не знайомий з матеріалами справи, але думаю, що їх має бути не менше п'яти. Якщо буде встановлено, з ким Поляков і за яких обставин вживав спиртне, що це за люди і яке їхнє коло спілкування, то це неодмінно призведе до виконавців. Але я вважаю, що в смерті Полякова можуть бути і виконавці, і замовник. І ось на замовника вийти набагато важче», - вважає парламентарій.

Він також торкнувся питання політичних наслідків розслідування.

«Для влади ідеальний варіант – якщо виявиться, що Поляков прийняв ці речовини добровільно. Тоді справу можна буде закрити за відсутністю складу злочину, або ж на той підставі, що в усьому винен сам покійний. Але заради справедливості потрібно дочекатися результатів усіх експертиз. А слідство має активно працювати, встановлюючи всі обставини. Сам я залишаю кілька відсотків ймовірності того, що в правоохоронних органах залишилися професійні й чесні працівники», - каже Михайло Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політтехнолог Олександр Кочетков зазначив численні дивні збіги в обставинах смерті Антона Полякова.

Також Знай.ua повідомляв, що в поліції назвали ймовірні причини смерті народного депутата.