Про це вона розповіла у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

Як стверджує гостя програми, західне лобі в Україні доволі потужне і його не надто задовольняє політика Зеленського. «Йому не подобається, що президент непередбачуваний», - підкреслює вона.

Зокрема, Кушнір згадує провалений конкурс на посаду глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Окрім цього, каже оглядач, в Україні можуть початися масові протести. У приклад вона наводить залізничників, які вже розпочали свій страйк через неможливість далі жити в наявних умовах.

Як пояснює гостя програми, максимум залізничники отримують 12 тисяч, а глава «Укрзалізниці» - мінімум 600 тисяч при збитковості компанії вже другий рік. До того ж, додає Кушнір, «Укрзалізницю» хочуть приватизувати. «А вона – частина системи національної безпеки. Якщо продовжувати таку політику, то протести неминучі», - констатує вона.

Щодо Порошенка оглядач каже так: із ним нічого не відбувається, але західне лобі і не дасть його зачепити.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких висловив надії на появу в Україні партії лівого спрямування.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких прокоментував перспективи формування парламентської коаліції.