Про це він розповів у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

За словами гостя програми, сьогодні у світі можна спостерігати справжній вибух популізму. «Те, що відбувається в Україні – тільки частковий вияв цієї загальної тенденції. І запит на несистемних політиків зберігається», - констатує він.

Водночас Гладких ділиться своїми сподіваннями на появу в Україні партії лівого спрямування. Він зазначає, що називатися вона може соціал-демократичною партією чи якось інакше, але головне - бути лівою в класичному розумінні.

Експерт попереджає, що така партія не повинна змішувати політику ідентичності та соціальну платформу. «Україні потрібно щось на кшталт Демократичної партії, в якій мейнстримом став би Берні Сандерс. Я думаю, що і світову політику в цілому незабаром очікує Ренесанс лівої ідеї, ідеї максимального розподілу», - міркує Гладких.

Тим не менш, каже він, поки що в Україні всіляко намагаються просунути вільну конкуренцію та скорочення податків, а це ідеї 40-річної давнини. Гість програми пояснює, що така концепція не спрацює, оскільки зараз ситуація змінилася радикальним чином.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков заявив, що Разумков не буде мститися Зеленському.

Також Знай.ua писав про те, що Матвієнко розповів, чим зумовлена антиінтелектуальність серед представників влади.