Про це він розповів у програмі Олексія Толкачова «Толковый разговор».

«Ні, він інша людина. Він політтехнолог і він органічно відчуває, що це не можна. І він взагалі не сварився з Володимиром Зеленським. Є деякі протиріччя у спікера Разумкова і у президента Зеленського, а персонально вони не сварилися», - зазначив Кочетков.

За словами експерта, Зеленський і Разумков не перебувають у сварці, але у Разумкова є конфлікт з Офісом Президента, а саме з Єрмаком.

«Усі наші спікери опинялися в ситуації, коли вони хотіли спілкуватися з президентом, а їх весь час змушували спілкуватися з главою адміністрації. Це принизливо і вони від цього відмовляються, і починається війна», - підкреслив Кочетков.

Як зазначив політолог, Разумков не є політичним проєктом. На думку експерта, через те, що коріння нашої влади лежать з шоу-бізнесу, верхівка уряду уїдливо реагує на підняття рейтингу довіри і так далі, тому що в шоу-бізнесі, за словами Кочеткова, всі ці моменти дуже важливі: хто перший вийде на сцену, заговорить, закриє концерт і так далі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов прокоментував від'їзд Саакашвілі з України.

Також Знай.ua публікував слова Толкачова: Глобальна система нав'язала ідеали егоїзму і споживацтва.