Свою думку експерт висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Потрібно дивитися не тільки скільки грошей обіцяє ЄС, але і скільки він реально дає. Нумо згадаймо 2016 рік, коли Євросоюз і, зокрема, Німеччина домовилися з Туреччиною про надання більш як три мільярдів євро на гуманітарну підтримку біженців. А турецька сторона потім заявляла, що фінансові зобов'язання повною мірою виконані не були. У політичному ж відношенні потрібно розуміти, що європейська міжнародна політика фактично провалилася. Полягала вона в тому, що Євросоюз хотів створити навколо себе кільце стабільних держав. Вважалося, що такі сусіди стануть запорукою безпеки всередині ЄС. Але цей концепт був зруйнований, і зараз потік біженців веде до дестабілізації в самій Європі», - вважає експерт.

За його словами, не всі європейські країни здатні витримувати такий приплив мігрантів.

«Біженців потрібно приймати, допомагати їм, створювати для них робочі місця. Не у всіх держав ЄС є гроші на це», - говорить Антон Кучухідзе.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він обґрунтував необхідність законодавчого регулювання грального бізнесу в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Кучухідзе розповів про особливості державного регулювання цього бізнесу в різних країнах.