Про це він розповів під час бесіди з ведучим Петром Охотіним у програмі «Tiger news».

«Як міжнародник хочу сказати, що єдиного міжнародного стандарту, за яким треба будувати гральний бізнес, немає. Нема такого документу, як статут ООН, який визначає універсальні принципи, права, свободи громадян і так далі. Гральний бізнес базується на певних трендах. Міжнародний тренд такий. Світ настільки став сучасним з точки зору IT. У США, наприклад, не в усіх штатах були легалізовані азартні ігри. В Канаді буквально нещодавно легалізували бекінг – букмекерську діяльність», - каже він.

З одного боку, вважалося, що це все закрито. З іншого боку, працювала купа сайтів, на яких грали абсолютно незахищено американські або канадські гравці.

«Перший тренд: легалізація – це завжди створення механізму для держави для контролю цієї сфери. Чітко можна розмежувати: ось це легальне, а це нелегальне. Це доходи до бюджету, це соціальний захист гравців, це система верифікації, програма підтримки лудоманів, недопуск дітей. Якщо казати коротко – це державний контроль над цією сферою. І це абсолютний позитив», - зазначає Кучухідзе.

У решті позицій Україна пішла власним шляхом.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв думку Дубини, що українці будуть терпіти непопулярні заходи уряду до пори до часу: «Ми встаємо на диби».

Також Знай.ua повідомляв думку Фурси, що Ми повертаємося до ситуації, яка була при Януковичі.