Про це Андрій Білецький повідомив у себе в Telegram.

«Ми повинні розуміти, що наш шлях, в першу чергу, це шлях до головного союзу поза НАТО та США. Наш шлях – це орієнтація у великій грі на американсько-британський союз, як на найбільш надійних і послідовних союзників України», - зазначив Білецький.

На думку націоналіста, все залежить у більшій мірі від сил самої України, але не треба виключати можливість пошуку союзників серед інших країн.

«Є країни, у яких є природна зацікавленість в безпеці від РФ. Це в першу чергу країни Східної Європи, Балтії, Скандинавські та країни, які у 20 сторіччі були окуповані Радянським Союзом. У цих країн є природна необхідність вибудовувати проти Росії силовий оборонний блок», - підкреслив Білецький.

За словами націоналіста, рухатися у напрямку союзу із цими країнами – очевидна річ. Як він зазначив, більшість країн Східної Європи – це для України важливий і перспективний шлях.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус заявляє, що Дмитро Кухарчук зміцнив рейтинг підтримки на виборах до ВР.

Також Знай.ua повідомляв, що 14 жовтня у Києві відбувся багатотисячний марш з ініціативи Нацкорпусу.