Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

«У святковій ході взяли участь близько 20 тисяч українців, серед яких – ветерани російсько-української війни, рідні загиблих воїнів, громадські діячі, волонтери. Окрім вшанування захисників України учасники Маршу вийшли у центр Києва, щоб висловити протест проти антиукраїнського курсу влади», - сказано у публікації.

У публікації підкреслено, що влада не бореться з ворогами країни, а займається розгортанням репресій проти ветеранів та патріотів.

«Учасники Маршу Нації, що проходив під гаслом «Патріотам свободу – колаборантам тюрми», озвучили вимоги до влади: заборонити вибори на окупованих територіях, ухвалити закон про колаборантів та припинити переслідування ветеранів війни з РФ», - підкреслено на сайті.

Як повідомляється, наприкінці маршу на Майдані відбувся перфоманс із фаєрами. Представники Національного Корпусу також опублікували відео з цієї події.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус звільнятиме ведмедя з Червоної книги, замкненого в пивоварні.

Також Знай.ua повідомляв, що Сергій Тамарін на пресконференції розповів про репресії проти ветеранів.