Фрагмент виступу Сергій Тамарін опублікував у себе в Telegram-каналі.

«Проблема – це жорстокість застосованих санкцій у незрозумілій кваліфікації діяльності ветеранів та волонтерів щодо будь-якої політичної або соціальної активності їх на вулицях. Тема конференції – це репресії, політичні переслідування, тиск та дії, які не сприяють укріпленню та відбудові нашої держави», - зазначив Тамарін.

Націоналіст нагадав про нещодавні арешти Дмитра Кухарчука та Олега Довбиша. За словами Тамаріна, ці люди разом з ним брали участь в акції проти капітулянтської політики і здачі українських інтересів, формуючи конкретні вимоги та протестуючи проти дій влади.

«Просто за присутність на цій акції та невеличку штовханину із поліцейськими, які з незрозумілих причин сформували кордон і спровокували штовханину, люди поїхали до слідчого ізолятору через інкриміновані їм тяжкі статті», - підкреслив Тамарін.

За словами націоналіста, свідчення були викривленні. Як зазначив Тамарін, він також є обвинуваченим: у кримінальній справі щодо падіння Сивохо.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Уже більше року триває судовий розгляд, де я є обвинуваченим у кримінальній справі по падінню Сивохо. Після того як, виходячи з залу, Сивохо через невеличку штовханину впав, у той же вечір ми опинились в ізоляторі. Кваліфікація була хуліганство ч.4 із застосуванням зброї. Звісно, на наступний день її перекваліфікували на ч.3 і тепер ми є, якщо не помиляюсь, обвинуваченими у кримінальній справі середньої тяжкості», - підкреслив Тамарін.

Як зазначив націоналіст, відбувається накладання клейма на ветеранів, що вони є злочинцями та фігурантами кримінальних справ.

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус закликає підписати петицію щодо біженців з Афганістану, яких збирається прийняти влада.

Також Знай.ua повідомляв, що молодші командири полку «Азов» провели тренування на прикладі армій блоку НАТО.