Про це повідомив лідер Національного Корпусу Андрій Білецький з посиланням на Telegram-канал полку «Азов».

«Протягом чотирьох днів молодші командири з усіх підрозділів «Азову» вдосконалювали свою бойову майстерність на полігоні. Бійці покращували навички застосування піхотних відділень та взаємодію вогневих підгруп на прикладі провідних армій блоку НАТО», - сказано у публікації.

Нагадаємо, нещодавно у Києві відбувся вишкіл «Тотальний опір», у якому могли взяти участь усі охочі. На думку представників Національного Корпусу, спроможність українців захистити себе – дуже важлива у реаліях війни з Росією.

«Фіналом інструкторсько-методичних зборів став маневр з бойовою стрільбою, де на азовців чекали раптово виникаючі завдання зі знищення противника та захоплення будівлі в умовах, максимально наближених до бойових», - зазначено у публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Апеляційний суд пом’якшив запобіжний захід Олегу Довбишу, а Дмитро Кухарчук залишається під вартою.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус провів фотовиставку ув’язнених ветеранів та патріотів під ОП.