«У навчаннях, які проводили військові інструктори й ветерани російсько-української війни, взяли участь понад 300 охочих. Під час вишколу учасники вивчали основи тактики, вогневої підготовки й ножового бою, проходили смугу перешкод, здобули навички надання першої домедичної допомоги», - зазначено у публікації.

вишкіл за ініціативою Андрія Білецького
вишкіл за ініціативою Андрія Білецького

На думку представників Національного Корпусу, наразі в умовах війни з Росією, коли країна-агресор може у будь-який момент розпочати наступ, подібні вишколи повинні організовуватись на державному рівні, а населення має бути навчене.

«Втім, чинна влада, ухвалюючи недолугий законопроєкт «Про основи національного спротиву», перетворює територіальну оборону на фарс, а підготовкою населення до захисту своїх міст і домівок займаються патріотичні сили країни», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

вишкіл за ініціативою Андрія Білецького
вишкіл за ініціативою Андрія Білецького

У публікації сказано, що наразі влада пропонує радянський зразок тероборони. Як зазначено у публікації, спеціалісти готові навчати населення, щоб українці знались на тому, як захищати власну домівку.

Як повідомляв Знай.ua, Жорін заявив, що влада чинить опір ухваленню закону про колаборантів.

Також Знай.ua повідомляв, що в Урзуфі відбулась містерія пам’яті полеглих бійців полку «Азов».