Думками гість поділився у програмі «А как на самом деле?» на однойменному каналі з ведучою Мирославою Бобровською. Спочатку експерт обговорив можливий вступ України в НАТО.

«Щоб прийняти країну в НАТО, голосують 30 країн. А у 2008 році дві держави не проголосували: Німеччина і Франція. Сьогодні п'ять або шість країн категорично не проголосують. Питання − чому взяли маленькі країни? У них озброєні сили − всього одна бригада. У нас в Операції об'єднаних сил більше військових, ніж всі збройні сили країн Балтії, Румунії та Болгарії разом узяті. Наші збройні сили більші, ніж у 16 ​​країн, що входять в НАТО. Якщо ми зайдемо в НАТО, зміниться вся геополітична обстановка. Що б там не казали представники Пентагону, є країни, які проголосують проти», − заявив експерт.

Після цього Старіков приділив увагу можливій ​​участі США в нормандському форматі.

«Україні не вигідно, якщо в нормандський формат увійдуть американці. Тому що за резолюцію Ради Безпеки 2202 голосували США, Сполучене Королівство, Франція, Китай і Росія. Так ось, якщо Україна почне міняти мінський формат, то американці будуть змушувати Україну виконувати мінські угоди», - поділився думками Олег Старіков.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua писав про Наталю, яка працює кухарем в ООС.

Крім цього, Знай.ua публікував думки Марини Ставнійчук про майбутнє Нормандської четвірки.