Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

Гість програми зазначає, що був учасником обох Майданів, а відтак він розуміє механізм роботи цих процесів. «Третій Майдан – це лише чиїсь бажання, які намагаються видати за дійсність. Коли люди починають говорити про революцію, це в першу чергу означає бажання захоплення влади», - каже він.

Принагідно Маньковський згадує 2013 рік: тоді всі кількісні зміни стали якісними, а поштовхом цьому послугувала поїздка робочого характеру прем’єра Азарова до РФ. Зокрема Революцію Гідності, каже він, не можна було спрогнозувати ані за тиждень, ані за два до того, як вона почалася. «Було бажання, були думки, але не було революційного духу. А потім вийшов пост Мустафи Найєма – і почався Майдан», - констатує аналітик.

Водночас сьогодні, переконаний Маньковський, третій Майдан відбутися не може. Тим не менш, він пояснює, що надто далеко вперед зазирнути неможливо, а відтак Майдан може початися через рік-другий. До того ж, зауважує аналітик, спрогнозувати дії української влади взагалі неможливо.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Маньковський вказав на соціально-політичні причини формування в Росії путінського авторитарного режиму.

Також Знай.ua писав про те, що Маньковський прокоментував ситуацію з газом в Україні.