Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди».

«У нас прийнято ставитися до Росії з гумором і зневагою і говорити: це у них не вийде, тут вони якісь дурні і так далі. Так, у них купа проблем, але навіть якщо уявити, що Росія програє якусь конкурентну боротьбу, припустимо, то це не вирішує наші проблеми», - зазначив Куса.

За словами експерта, будь-які невдачі Росії не можуть позитивно вплинути на Україну. Як зазначив Куса, у нас мислять так: якщо ми переможемо Росію, то все буде добре.

«Ні! Якщо Росії не буде, то нічого не зміниться. Якщо Росія не впишеться на повороті і це призведе до якихось негативних наслідків всередині Росії, по-перше, навіть значна криза не призведе до колапсу держави, то це буде дуже серйозна криза – нам буде гірше: це не закінчиться в межах Росії», - підкреслив Куса.

Як зазначив експерт, стратегічна загроза України – це не РФ. За його словами, російська загроза це лише один з викликів нашій країні, а найголовнішу небезпеку становить маргіналізація України на зовнішньополітичній арені.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ілія Куса провів паралелі з революцією в Тунісі і українським кейсом.

Також Знай.ua повідомляв, що Анатолій Якименко прокоментував зіставлення COVID-паспортів і ПЛР-тестів.