Про це він розповів у програмі Михайла Чаплиги «Скажи-ка, дядя».

Як зазначає Москалець, цей протест – не перший, у 1992 році, а також у 2017 та 2018 роках вже відбувалися подібні акції. «У цьому році ми провели акцію «Робота по інструкції» або так званий «італійський страйк», - розповідає він. Гість програми пояснює, що таке взагалі «італійський страйк»: мається на увазі ідеальне виконання посадових інструкцій.

Зокрема, у машиніста, каже представник профспілки, обов’язків доволі багато. «Машиністу, щоб отримати заробітну місячну плату Сергія Лещенка треба відпрацювати 2 роки», - наводить він приклад.

Також Москалець розповідає про інцидент, який він спостерігав буквально сьогодні. За його словами, на їхньому депо горів локомотив, його гасили, але його нещодавно заактивували, він не міг нести загрозу. Тим не менш, констатує гість програми, саме керівництво «Укрзалізниці» не відреагувало на це ніяк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Москалець заявив, що «Укрзалізниця» знаходиться в стані краху.

Також Знай.ua писав про те, що в «Укрзалізниці» величезні труднощі з вантажоперевезеннями.