Про це розповів в програмі Михайло Чаплига «Скажи-ка, дядя».

«Ми хотіли 3 вимоги, які ми вже повідомили керівництву «Укрзалізниці». Ми їх відправили листом ще в липні, коли ми тільки прийняли рішення, що будемо вживати якісь заходи, тому що члени наглядової ради ніяким чином не хочуть виконувати нашу галузеву угоду», - сказав Москалець.

За словами представника профспілки, в цій угоді зазначено, що зарплата у залізничників повинна рости на 25% щорічно, але цей пункт не виконується з 2014 року.

«Ми вимагали: зарплата, гідні умови праці, хоча б безпечні, і прибрати непрофесіоналів від управління залізниці, тому що ті люди, які з 2014 року керували нашою «Укрзалізницею», були непрофесіоналами і довели її до краху», - сказав Москалець.

На думку Москальця, «Укрзалізниця» знаходиться в стані краху, а робочі умови не відповідають нормам: там навіть небезпечно працювати.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Чаплига пояснив, чому новим політикам зазвичай закриті шляхи на телебачення.

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Чаплига заявив, що влада зробила собі офшори законними.