Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Реальних передумов для зустрічі у Нормандському форматі я поки що не бачу. Не погоджено порядок денний, а без погодження порядку денного подібного роду зустрічі не відбуваються. Якщо загострення в ОРДЛО вийде з тактичної форми в стратегічну, я припускаю, що можлива двостороння зустріч президентів України та Росії. Але це має бути дуже серйозна нагода. Має бути дуже серйозне загострення”, - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що Росія продовжує заявляти, що військове загострення в ОРДЛО – це порушення Україною Мінських угод.

За його словами, під час попередніх загострень виникав великий суспільний резонанс, а цього разу це не відбувається.

“Якщо буде різке загострення, значить ми говоритимемо про те, що Мінські угоди не просто остаточно померли, це пів біди, а значить, що на їхньому місці потенційно може народитися щось нове”, - додав Бізяєв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ігор Рейтерович заявив, що зустріч Нормандської четвірки організувати реально.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що аналітик зазначив, що лише тиск наших партнерів може змусити сісти Росію за стіл переговорів.