Свою думку експерт висловив у програмі «Прогноз» на каналі «Знай 24».

«Як я розумію, в оточенні президента зараз триває дискусія про другий термін. Але якщо Володимир Олександрович не перезавантажиться цієї осені, то в нього залишиться дуже вузький коридор для маневру. Цей коридор називається – 2022 рік. У 2023 році вже не буде сенсу влаштовувати дострокові перевибори. Точніше, вони можуть статися, але тоді змоделювати ситуацію з огляду на всі ризики буде вкрай важко. При цьому Зеленський у жодному разі не повторить долю Порошенка. Все ж таки Петро Олексійович знаменував собою закінчення цілої епохи, а зараз так уже не вийде», - вважає політолог.

Наразі, на його думку, Зеленський на перевиборах легко здобув би перемогу.

«Немає в Україні такого політика, який у нинішній ситуації міг би обійти його. Ні Порошенко, ні Тимошенко, ні Бойко зараз для Зеленського не є суперниками. Хто ще лишається? Смешко? Тягнибок? Інших варіантів поки що немає», - каже Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він наголосив на інтересі країн НАТО до українських військових технологій, але додав, що цього недостатньо для прийняття в альянс.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, Україні знадобляться нові аукціони ОВДП, щоб закрити діри, що залишилися в державному бюджеті.