Свій коментар він дав у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Країни НАТО зацікавлені у доступі до певних українських військових технологій. Наприклад, два тижні тому була новина про те, що «Укроборонпром» продав у США наш танк «Оплот». Зрозуміло, що американці купують його для вивчення. Але в решті сфер все складніше. ПДЧ досі немає, щонайменше три країни блокують входження України до НАТО. Поки що всі розмови про наше прийняття до цієї організації лише розмовами й залишаються», - вважає експерт.

У цій галузі, за його словами, все зводиться до «словесної еквілібристики».

«Розмови про вступ до НАТО – не більше, ніж робота на електорат. Це допомагає залучити виборців, які поділяють європейські та євроатлантичні цінності. Можливо, приїзд Ллойда Остіна пов'язаний з розміщенням тут американського військового контингенту. Але зараз США фактично віддали Україну на аутсорсинг Британії. І ми закуповуємо переважно британське озброєння», - каже Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він спрогнозував девальвацію гривні та пояснив, що та сама доля чекає на ключові світові валюти.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, США відмовляться від претензій на статус світового гегемона та повернуться у зовнішній політиці до доктрини Монро.