Про це він розповів у себе у блозі.

За словами економіста, не можна сказати, що сьогодні при владі опинилися дурні люди, оскільки ще до цього їм вдалося створити успішний бізнес, шоу і фільми, а це складно не лише в Україні, але й повсюдно у світі. «Це складна високоінтелектуальна робота на рівні інтуїції», - підкреслює він.

Тим не менш, каже Атаманюк, при владі ці люди займаються тим самим, чим займалися й раніше, адже вони вміють відчувати потреби суспільства і відтак роблять посили у відповідну сферу.

Щодо ставлення до опозиції експерт каже так: «Звичайно, вони не хочуть конкуренції, щоби розкладали їхні дії на атоми. Плюс ще людей тисне холодильник, цінник та ситуація». Тому, констатує Атаманюк, влада намагається прибрати будь-кого, хто здатен розкласти її дії, виявити, де корупція і пояснити, що потрібно робити для процвітання держави.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк розповів, що існує закономірність між свободою слова та благополуччям країни.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманюк попередив про можливі наслідки зростання ціни на газ.