Про це він розповів у своєму блозі.

«Роботу із засобами масової інформації не треба організовувати, потрібно організовувати роботу щодо розвитку держави і тоді не виникатиме проблем ні з якими ЗМІ. Люди, які займаються репресіями щодо свободи слова, вони недалекі та не знають історії», - зазначив Атаманюк

За словами експерта, у тоталітарному Радянському Союзі було заборонено безліч книг, але це викликало зворотну реакцію – їх ще охочіше читали.

«Свобода слова – це першорядне, що відповідає свободі особистості. Держава може розвиватися лише тоді, коли в основі стоїть вільна людина: тоді з'являється Microsoft, Apple та інше. Люди можуть творити та творити», - сказав Атаманюк.

Як зазначив економіст, існує закономірність, що країни з найкращою свободою слова мають найкращий добробут населення. Експерт навів приклад Данії, Норвегії, Фінляндії та Швеції.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Атаманюк розповів про невірні прогнози міністра фінансів.

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Атаманюк розповів, що Кулебі варто починати сваритися із Сербією.