Про це вона сказала у програмі “Особистість” з Сергієм Дойком.

“Є універсальна порада для виборців. Сьогодні гугл вам на допомогу. Бо колись раніше була ера телебачення та газет — щось вийшло, забули, прибрали, і тільки в якусь бібліотеку можна було піти, підшивки підняти. Щоб подивитися, а як же ця людина поводилася і які результати вона мала, що вона заявляла. Через багато років. То сьогодні нічого цього не треба робити. Практично кожна людина має інтернет. І це не завдає значних труднощів. Коли починаються передвиборчі кампанії, я звертаюся до всіх українців, які голосуватимуть: будь ласка, друзі, не полінуйтеся, тому що від цього дійсно залежить ваше майбутнє, візьміть і прогугліть людину”, - сказала Олеся Бацман.

Вона зазначила, що виборцю варто подивитися, що це за людина, які вона давала обіцянки і в яких партіях вона була раніше.

“Кого він любив, кого ненавидів. І на основі цього вже ухвалюйте рішення. Тому що люди не змінюються. Якщо ця людина, як Колобок, змінила всі можливі партії, завжди прибиваючись до влади, обіцяла, але не виконуючи, вже була замішана в якихось корупційних скандалах — звичайно ж, можна зробити висновок, що вона не змінилася. І зараз вона буде такою самою. Навіть якщо до неї приїхали нові політтехнологи, навчили її краще говорити, правильно її одягли і дали їй правильний порядок денний. Правильно світло поставили”, – додала Бацман.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Василь Мокан розповів, чи можна зменшити кількість нардепів до 300.

Окрім цього Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук розповіла, що потрібно для боротьби з олігархатом.