Про це вона сказала в ефірі програми "Що далі" з Любов’ю Завальнюк на каналі "Знай 24".

“Нам сьогодні, якщо б серйозно боротися з олігархатом, треба було б подумати, що зробити в політичній сфері, щоб усунути оцей надмірний вплив, про який йдеться в законі про так звану боротьбу з олігархами. Що нам треба зробити у фінансовій сфері, що нам треба зробити в економічній сфері, щоб усунути певну категорію осіб, які мають серйозний ресурс матеріальний, фінансовий, від впливу на політичні процеси у державі”, - сказала Марина Ставнійчук.

Вона зазначила, що у законі про олігархів вказано, що олігарх це той, хто бере активну участь у політичному житті.

“Це одна із вимог щодо того, чому вважати людину олігархом, чи ні. А що таке активна участь? А що таке не активна участь? Якщо ця людина один раз профінансувала політичний проєкт, і він здобув чи не здобув перемогу на виборах до парламенту – це активна участь, чи не активна? Чи це, скажімо, у цієї людини було декілька років тому. А як це вирішити на системному рівні?”, - додала Ставнійчук.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пьотр Кульпа пояснив, як державі боротися з олігархами.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Любов Завальнюк розповіла про позитивні зміни у правоохоронній системі.