Про це він розповів у програмі «Tiger news» із ведучим Петром Охотіним.

На думку гостя програми, ухвалення закону про деолігархізацію матиме для України серйозні наслідки. «Або олігархи будуть переможені разом зі знищенням половини економіки, або одні олігархи змінять інших олігархів», - підкреслює Кульпа.

Як він зазначає, не йдеться про те, що прийняття цього закону знищить 50% української економіки, але потрібно розуміти, хто контролює ці 50% і навіть більше - олігархи. «Боротьба з ними буде означати руйнування організації, а організація є основою. Такий буде підсумок. Можна, як в інших країнах, змусити олігархів розділити свій бізнес», - попереджає експерт.

Загалом же Кульпа відмовляється коментувати закон про деолігархізацію, але зазначає, що влада неправильно обрала пріоритети. На його думку, ситуацію проаналізували погано і, відповідно, поставили неправильний діагноз.

Гість програми не заперечує того, що олігархи – зло, але акцентує на певних нюансах: «Їх зло береться від того, що вони занадто сильні щодо державності». На його думку, владі потрібно вести боротьбу з олігархами інакше, зокрема, зміцнювати державність, аби олігархи не були такими сильними. Саме в цьому, переконаний Кульпа, й полягає найбільша слабкість України: виконавчій владі не вдається працювати як одне ціле, вона радше нагадує шматочки державності.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кульпа розповів, що українці не сприймають свою державність.

Також Знай.ua писав про те, що Кульпа заявив, що Україні потрібно не боротися з олігархами.