Про це він розповів у своєму блозі.

«Коли у багатьох медустановах заборгованість по зарплатах по 3 місяці, і мене запитують, чи виконають обіцянку щодо підйому зарплат лікарям, то я відповідаю, що виконають, але тільки за тими лікарями, які встигнуть цього року виїхати за кордон і влаштуватися там на роботу», - зазначив Атаманюк.

За словами експерта, нинішній бюджет України не відповідає на запитання: «А як розвивати економіку?». Як зазначив економіст, найбільше зростання витрат спрямоване на РНБО – 21%.

«Ми повелися на серіал «Слуга народу». Думали, що цей серіал реалізовуватиметься в житті через призму позитивних змін, а зараз нам дають серіал «РНБО». А групу ж треба фінансувати…», - наголосив Атаманюк.

Як зазначив економіст, РНБО зараз у країні ухвалює дуже багато рішень, які насправді не вирішують проблеми.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

«Ми готуємось далі до продовження серіалу «РНБО» і їм найбільше підняли витрати. Аналогічно підняли витрати на НАБУ та Офіс Генпрокурора. Влада, яка думає зберегти цю владу не через призму покращення життя в країні, а через призму цементування себе на посадах», - сказав Атаманюк.

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Атаманюк заявив, що влада справді чудово відчуває потреби народу.

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Атаманюк попередив про можливі наслідки зростання ціни на газ.