Про це він розповів у програмі «Акценти» з блогером Катериною Павловою.

За словами гостя програми, не варто думати, що Мінські угоди не мають альтернативи і ніхто нічого не пропонував, хоча й іншого узгодженого документа поки немає. «Адже Меркель сказала, що Мінські угоди не кам'яні і все можна спробувати змінити. І я бачу по керівниках ОРДЛО, що у них є втома від безрезультатності, а якщо вона є, то це рано чи пізно буде використано РФ для більш тісної інтеграції, тим більше що такі заклики звучать все сильніше», - міркує Воля.

Також він зазначає, що зустріч Нормандської четвірки на рівні глав держав не відбудеться. «А на рівні міністрів закордонних справ можливість такої зустрічі зберігається, але вона зменшується», - зауважує політолог. Водночас експерт вказує на те, що, наприклад, у 2022 році Росію це вже зовсім не цікавитиме.

Як пояснює Воля, керівництво Росії вже в принципі не хоче жодних зустрічей і прикривається тим, що звинувачує Україну у її постійних відмовах від чогось. «Росія реалізує стратегію гібридної анексії та ОРДЛО», - заявляє він.

Політолог зауважує, що про це можна судити, виходячи з багатьох подій, починаючи із січня цього року. Зокрема, гість програми вказує на проведення виборів до Думи, що було останнім ключовим моментом. Зараз же, переконаний Воля, у керівництві ОРДЛО опинилися саме російські громадяни з повним обсягом своїх цивільних та політичних прав.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Воля заявив, що дуалізм влади в Україні жодної користі не приносить.

Також Знай.ua писав про те, що Воля заявив, що зустріч глав МЗС Нормандської четвірки дуже важлива для України та її союзників.