Його слова прозвучали у програмі Петра Охотіна «Tiger News».

«Зарплати менеджерів мають бути ринковими, вони мають відповідати ситуації. А потреби у грошах з часом змінюються. Наприклад, у мене зараз немає банківських кредитів, я нікому нічого не винен, мені є де жити. У мене немає таких витрат, як у молодших людей, яким, наприклад, потрібно будувати будинок чи купувати квартиру, а отже, збирати гроші на це. При цьому ціна на нерухомість у Києві продовжує зростати. А чиновник має розуміти, як він задовольнить свої базові потреби. Ось чому мені не подобається риторика лівих популістів, котрі обурюються, наприклад, зарплатами суддів Верховного суду», - каже депутат.

Він зазначає, що в українських юридичних компаніях юристи заробляють набагато більше.

«Є золоте правило: людина, яка розв'язує питання на мільярди, не може сама отримувати сотні. Тому у подібних справах треба бути дуже обережними», – вважає Андрій Осадчук.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політик Микола Томенко закликав радикально скоротити витрати на утримання української влади.

Також Знай.ua повідомляв, що на думку народного депутата та олімпійського чемпіона Жана Беленюка, високі зарплати чиновників не можуть розв'язати проблему корупції.