Свою думку вона висловила у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Запиту на нового «слугу народу» у суспільстві немає. Власне, його не було і колись – людям тільки здається, що вони хочуть слугу. Насправді український народ хоче не слугу, а господаря. А ми отримуємо лише те, про що ми мріємо. Щоб мати слугу, треба брати на себе відповідальність. Слугу треба знайти, а потім – годувати та напувати. Потрібно мати критерії відбору слуги, необхідно поставити перед ним завдання. А господар сам бере на себе відповідальність за нього. Ми так не вміємо. Я якось уже говорила, що Володимир Зеленський – це трагічна фігура і для нашої історії, і для самого себе», - каже телеведуча.

Вона пояснила, що не варто розглядати президента як безтілесну форму, абстрактний образ – це жива людина зі своїми емоціями.

«Ще вчора всі тобою захоплювалися, всі тебе любили – а сьогодні тебе всі нізащо штовхають. Це шок. Чому всі мене не люблять?», - каже Сніжана Єгорова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона пояснила, як працює українська політика, на прикладі музичних чартів.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Єгорової, українські політики на публіці поводяться як актори, і це виглядає зовсім неприродно.