Яка специфіка телебачення? Чи легко там входити в образ і виходити з нього? Подробицями у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» ділиться телеведуча Сніжана Єгорова.

«Найцікавіше – те, що буває до того, як вмикається світло софітів. Пам'ятаю, у 2012 році я була на передачі Савіка Шустера. Там повинні були виступати політики – начебто непримиренні опоненти. Вони публічно обсипали один одного образами та звинувачували в злочинах. А перед початком вони дуже мило спілкувалися і розпитували один одного, як справи, чи все в порядку, розповідали анекдоти... В театрі актори – це єдиний колектив із загальною метою, для них така поведінка виглядає природною. Але коли реальні політики поводяться як актори – це неприродно», - вважає вона.

Єгорова відзначає, що політики повинні відповідати за свої слова, які, на відміну від театру, все сприймають серйозно.

«Виявилося, що політики навіть свої речі та костюми залишають в телестудіях. Для мене це стало справжнім шоком – а шокувати мене нелегко. Я тоді зрозуміла, що все це – велика гра. А як тільки ми всі сіли в студії, вони тут же почали опонувати один одному, зображати лютих супротивників», - розповідає Сніжана Єгорова.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона заявляла, що не братиме участі в проєктах, які сіють помилкові цінності.

Також Знай.ua повідомляв, що Єгорова назвала Юлію Тимошенко народною артисткою України.