У програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» актриса, телеведуча, блогер Сніжана Єгорова назвала причини свого зникнення з телебачення.

Як каже гостя програми, 5-6 років тому вона вирішила змінити напрямок своєї діяльності і стати не стільки телеведучою, скільки експертом. І на це, зазначає вона, було багато причин.

Передусім Єгорова бачить причину у характері самого українського телебачення. «Я не буду брати участь в проєктах телевізійних, які сіють помилкові цінності, які заводять людей в глухий кут», - стверджує вона. А саме таким, каже актриса, і стало це телебачення: поступово воно скотилося на дно. «Перетворювалося загалом або на пропагандистський проєкт, або на якусь чорнуху, або це ж зовсім були «сіськи-піськи», танці з бубном», - коментує вона ситуацію.

Інша причина, каже Єгорова, полягає у відсутності проєктів, що піднімають цікаву та важливу для неї тематику, відповідають її рівню як професіонала та величині оплати. Водночас телеведуча зазначає, що гонорари у неї зазвичай були хороші і самій їй доводилося працювати у тих проєктах, що були важливими для становлення телебачення держави. «Потім це поступово почало сходити на дно, і я вирішила, що в принципі дуже дорого, напевно, мені розмінюватися на якісь другосортні проєкти», - міркує експертка.

Актриса пояснює, що після Майдану та змін в особистому житті вона змінила і свої інтереси та пріоритети. «У мене є громадська організація, я займалася правозахисними моментами, що стосуються жінок і дітей, потім змінами в законодавство в сфері сімейного права…», - розповідає вона.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Отже, загалом Єгорова пояснює своє зникнення з телебачення тим, що саме її життя пішло в інше русло, а відповідних проєктів, які би цьому відповідали, українське телебачення не має. А відтак, вона вирішила зайнятися власними проєктами про культуру, про людське життя і працювати над ними на відкритих платформах, зокрема на YouTube. Телеведуча пояснює, що ці проєкти заповнюють порожню нішу на українському телебаченні: формування суспільства та його свідомості.

Як повідомляв Знай.ua, Непогодін заявив, що росіян перегодували Україною по телебаченню.

Також Знай.ua писав про те, що Єгорова назвала причину припинення співпраці з телеканалом «Прямий».