Політичний оглядач Всеволод Непогодін у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» розповів, як росіяни реагують на людей з проукраїнською позицією та поділився досвідом своєї поїздки до Росії. За його словами, росіяни йому сказали, що вони теж не згодні з Путіним.

«Їх настільки перегодували Україною по телебаченню, що ця тема набридла, вона вже сходить і навіть рейтинги втрачає. Всі байдужі, там всім якось не до України насправді. У Києві люди живуть в «україноцентричному» світі: вони встають і думають – «Путін напевно зараз теж прокинувся і думає, що там у Львові на ринку баба Галя говорила», - зазначив Напогодін.

За словами гостя програми, росіяни вже наситилися темою України, і вона їм вже набридла. Далі він поділився своїм досвідом від поїздки в Росію.

«Я говорю, що я з України і кажу, що у мене така позиція – я не підтримую політику РФ по відношенню до нашої країни і до мене там:«Ну да, нам теж Путін не ось це ото». Росіян перегодували Україною, а зараз там більше білоруської повістки і «внутряка», - розповів оглядач.

Як зазначив Непогодін, коли він їздив до Росії і говорив росіянам про свою позицію, вони ставилися нейтрально-позитивно, заявляючи, що вони теж не згодні з Путіним.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував слова казахського експерта, що Росія бажає інтеграції.

Раніше Знай.ua поширював заяву Січкар, що щастя починається з людини.