Громадський діяч Маргарита Січкар у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» розповіла, що допомогло їй знову відчути себе щасливою.

«Я мріяла мати свій ресторан в дитинстві і вступала цілеспрямовано в Київський торгово-економічний. Але коли моя мрія здійснилася, я почала собі придумувати інші мрії і їх реалізовувати. Але в якийсь момент ми потрапляємо в щурячі перегони, коли ми починаємо виходити в публічний простір і триматися в цьому просторі, щоб, так би мовити, не потонути. Тому що треба щось постійно вигадувати, щоб бути в цьому просторі», - каже Січкар.

Коли її мрії про великий будинок, статус і друзів здійснилися, вона не відчувала себе щасливою.

«Якось у всій цій історії я зрозуміла, що я себе втратила. Ось я втратила себе – ту маленьку дівчинку Риту, яка в дитинстві любила тварин, рятувала тварин, мріяла про зірки... І я зрозуміла, що я нещасна. Прямо вранці прокинулася і зрозуміла, що, якщо чесно ось так собі зізнатися – я не відчуваю себе щасливою», - сказала громадський діяч.

За словами Січкар, чоловік її не зрозумів, і вона вирішила змінити своє життя і зробити щось для людей, тому і почала займатися благодійністю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Громадський діяч зізнається, що прочитала багато різних книг і наукових праць про щастя, і навіть спілкувалася з їх авторами, що допомогло їй вивести закономірність щастя. І після дослідження, яке тривало 10 років, у своїй новій книзі Січкар розповіла про 5 секретів щасливого життя.

«Які можна імплементувати в шкільну освіту, в політику, на державному рівні, в компанію, ну і, зрозуміло, в сім'ю. Бо щастя починається з людини. Воно не зовні, воно всередині. Людина, родина, країна – ось в такий градації», - резюмувала автор книги.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Салата розповіла, як отримати задоволення від життя.

Також Знай.uа повідомляв, що Толкачов розповів, чому українці не щасливі.